Kompetence

Skilte og storformat

Problemet

I storformat gælder det ofte, at tiden er knap. Skilte, bannere etc. bestilles ofte med kort varsel til hurtig levering. Derfor er det essentielt at den interne håndtering af modtagne filer går så hurtig som muligt og med så lidt manuel indgriben som muligt. 

Det modtagne materiale er ofte af svingende kvalitet og der er behov for at behandle filerne for at gøre dem klar til produktion.

I denne branche handler det ofte om at producere få eksemplarer af mange forskellige produkter. Netop derfor er det vigtigt at arbejdsgangen fra filmodtagelse over forberedelse til print og eventuel udskæring strømlines mest muligt.

Løsningen

Switch skaber forbindelsen

 • Switch er bindeledet mellem filmodtagelsen, kontrol af filerne, optimering til den aktuelle produktion og det faktiske produktionsudstyr:

  • Filer kan hentes fra et mappehieraki på en server, direkte fra en FTP-server eller uploades via et browser-interface.
  • Filerne kontrolleres og sendes til manuel kontrol, hvis der findes problemer.
  • Baseret på valg omkring produktionsmetode optimeres filer til den valgte produktionsform.
  • De produktionsklare dokumenter sendes direkte til en kø på det relevante produktionsudstyr inklusive alle relevante oplysninger til operatøren.

Fordelene

 • Filerne kontrolleres tidligt i processen, så kunden kan kontaktes straks i tilfælde af problemer.
 • Trivielle opgaver som outline af tekst, ændring af sort til dybsort, tilføjelse af beskæring, konvertering af farver, kontrol af skærestreger m.m. udføres automatisk uden at en medarbejder bruger tid på det.
 • Det produktionsklare job bringes automatisk videre til den relevante RIP, udskydning, skæresoftware eller andet og med oplysninger som ordrenummer, antal styk etc. automatisk knyttet til filen uden en manuel jobpose eller løse sedler.
 • En ensartet behandling sikrer samme høje kvalitet hver gang og en effektiv produktion uden spildtid.

Mulighederne er mange

Switch agerer bindeleddet gennem hele produktionen. Med sin unikke åbne struktur giver Switch mulighed for stor integration med allerede eksisterende udstyr. Man skal altså ikke til at starte helt forfra med et nyt og ukendt system, men kan benytte sig af den viden og erfaring, som allerede eksisterer i virksomheden.

Switch har direkte integration til en lang række af tredieparts-produkter og kan i princippet arbejde sammen med enhver software, der understøtter brugen af overvågede mapper. I det viste eksempel ses, hvordan Switch kan “tale” direkte med RIP’er fra Caldera, ONYX og HP samt med PrepareIT, men der findes et hav af andre muligheder.

Kontakt KOMPETENCE

Ring nu på 30649090 og få en snak om mulighederne for yderligere at automatisere dit workflow fra filmodtagelse og helt ud i produktionen.

Du er også velkommen til at sende en e-mail på info@etkompetence.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.