Kompetence

Kompetence er bygget på 30 års erfaring med digital grafisk produktion. Virksomheden blev grundlagt i 2010 af Erik Terkelsen, som gennem de foregående 20 år havde beskæftiget sig med at formidle sin viden og hjælpe kunder hos traditionelle grafiske leverandører som Eskofot, FRAHM-hansen, F.L.Bie, ComputerMac, Caslon IT og Act IT.

Tiderne skifter og de store leverandører eksisterer ikke mere. I en verden hvor udstyr ofte handles på internettet og hvor software i vid udstrækning erhverves som abonnementer, er det en anden form for ydelser der er behov for. 

Een ting er at erhverve noget udstyr og leje noget software, men hvordan får man det kombineret til et effektivt og rentabelt produktionssystem? Det er her Kompetence kommer ind i billedet med sin brede og opdaterede erfaring. 

Hos Kompetence lægges der først og fremmest vægt på, at de forskellige elementer i produktionen understøtter hinanden således at de daglige arbejdsgange glider uden for mange unødvendige stop, manuel indgriben og deraf følgende risiko for fejl og forsinkelser.

De mange år i branchen har givet et vidtfavnende netværk så du vil opleve et nært samarbejde med andre leverandører. Dermed undgår du at ende som den berømte lus mellem to negle, når leverandører sender aben videre mellem hinanden.

Der arbejdes med nøje udvalgte og gennemtestede produkter og med en høj grad af specialviden om disse produkter. Det giver større effektivitet og bedre resultater end at tilbyde et meget omfattende produktsortiment uden at have en tilbundsgående viden. I de tilfælde, hvor det er nødvendigt, arbejder vi hellere tæt sammen med andre parter og underleverandører.

 

Du er altid velkommen til at kontakte Erik Terkelsen for en snak om mulighederne for at hjælpe din virksomhed med digitale grafiske løsninger, som kan forbedre din virksomheds effektivitet og rentabilitet.

Som den første forhandler i verden og den eneste i Skandinavien har Kompetence samtlige Enfocus’ certificeringer indenfor Switch og PitStop og er således:

Enfocus Certified Switch Expert
Enfocus Certified Flow Designer
Enfocus Certified Pitstop User
Enfocus Certified Pitstop Expert
Enfocus Commercial Reseller