Kompetence

ProofMaster - prøvetryk og produktionsprint

Det er billigere end man skulle tro.

Du tror måske, at det koster en mindre formue at anskaffe en RIP, der kan levere et certificeret prøvetryk, men det er langt fra tilfældet. Eksempelvis koster ProofMaster til en Epson SC-P5000, der leverer print i op til A2, blot kr. 5.062,50 ex. moms. Du kan også vælge en abonnementsordning til priser fra bare 300 kr ex. moms om måneden!

Der er faktisk ikke længere nogen god undskyldning for ikke at levere præcise og farveægte print.

Certificerede prøvetryk lige ud af kasse – og til en overkommelig pris

En præcis forudsigelse af, hvordan det færdige tryk vil komme til at se ud er afgørende for kundernes tillid til et trykkeri. Uventede resultater er både kostbare, tidskrævende og ødelæggende for kundernes tillid. ProofMaster tilbyder en komplet kvalitetskontrol og giver mulighed for at verificere og korrigere indkommende filer og levere præcise digitale prøvetryk.

ProofMaster er enkelt at installere og anvende og den leverer prøvetryk som aftalegrundlag i forhold til eksempelvis ISO12647-7 lige ud af kassen. Uanset om det handler om offset, dybtryk, avis eller flexotryk, så sikrer ProofMasters Multi Channel Color Engine resultater, som er lige i øjet.

ProofMaster kombinerer stor fleksibilitet med enestående brugervenlighed lige ud af kassen. ProofMaster består af modulerne Calibrator, Editor, Layout og RIP. Det betyder at kalibrering og profilering er uafhængig af jobforberedelse og udskrivning. Det betyder også, at opgaver kan klargøres af flere brugere på egne arbejdsstationer mens selve RIP’ning og udskrivning kan foregå centralt.

ProofMaster er en uhyre stabil RIP-software, som kan drive en meget lang række af printere fra alle de største producenter. Uanset om du har behov for at lave certificerede digitale prøvetryk eller print til direkte produktion, så er ProofMaster et sikkert valg med høj stabilitet og enestående brugervenlighed kombineret med avancerede funktioner.

Kontakt KOMPETENCE

Ring nu på 30649090 og få en snak om mulighederne for at lave præcise prøvetryk eller flotte produktioner til en overkommelig pris med ProofMaster.

Du er også velkommen til at sende en e-mail på info@etkompetence.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.