Kompetence

Intuitiv udskydning med Quite Imposing

Lav alt fra simple til avancerede udskydninger uden at være ekspert

Quite Software udvikler PDF-løsninger og har specialiseret sig i digital udskydning af PDF-dokumenter med Quite Imposing Plus og Quite Hot Imposing. Softwareværktøjerne fra Quite er særligt velegnede til folk, der ikke har en speciel faglig uddannelse inden for plademontage, da det ved at besvare simple spørgsmål leder til det ønskede resultat. Dette er absolut én af ​​hemmelighederne bag Quite Softwares succes.

Quite Imposing findes både som en plugin til Acrobat (Quite Imposing Plus) og som en hotfolderbaseret serverversion (Quite Hot Imposing). Sidstnævnte har direkte integration til Enfocus Switch.

Quite Imposing Plus

Produktbeskrivelse
Quite Imposing Plus er et Acrobat-plug-in til Macintosh eller Windows til digital samling af PDF-filer, dvs. arrangementet af flere sider i et (normalt større) outputformat. Produktet er bygget til at give enkle, ofte nødvendige funktioner til at samle sider til udskrivning med et enkelt klik. Værktøjet er særligt velegnet til folk, der ikke har fået nogen professionel uddannelse inden for plademontage, da det ofte fører til det ønskede resultat via simple spørgsmål – bestemt en af ​​hemmelighederne bag succesen med Quite Imposing Plus!

Hvad gør Quite Imposing Plus?
Produktet er bygget til at give enkle, ofte nødvendige funktioner til at samle sider til udskrivning med et enkelt klik. Siderne i et PDF-dokument kan konverteres til side-by-side dobbeltsider i liggende format i løbet af få sekunder ved at bruge dobbeltsidefunktionen. Bogfunktionen kan bruges til hurtigt og nemt at placere siderne i en PDF i den korrekte udskrivningsrækkefølge (f.eks. sidste side og første side, 2. side og 2. sidste side,…) for at skabe et foldet lille hæfte eller brochure. Siderne kan også automatisk tilpasses til andre formater.

N-Page Imposition-funktionen giver dig mulighed for at opbygge et vilkårligt antal sider pr. formular, tilføje printmargener og indstille printmærker automatisk. Quite Imposing understøtter forskellige typer indbinding såsom saddelhæftning, perfekt indbinding eller løsbladsbinding samt forskellige foldetyper.
Et særligt træk ved Quite Imposing Plus er panelmontering eller step-and-repeat. Panelmontage er en hyppigt anvendt metode, fx ved behandling af visitkort. Funktionen panelmontage er nødvendig for at distribuere et visitkort så ofte som muligt på et printark. Antallet og afstanden til de enkelte visitkort kan tildeles individuelt.

Læs flere detaljer om Quite Imposing Plus på Quite.com

Quite Hot Imposing

Produkt beskrivelse
Quite Imposing Plus har i årevis været markedsleder, når det kommer til manuel udskydning af sider baseret på Adobe Acrobat. Quite Hot Imposing er en løsning til automatiseret udskydning af PDF-data, og bygger på erfaringen og teknologierne fra Quite Imposing Plus.

Hvad er Quite HOT Imposing?
Quite Hot Imposing er et selvstændigt program til automatisk udskydning af PDF-dokumenter. Produktet er tilgængeligt til både Mac OS X og Windows. Quite Hot Imposing fungerer via overvågede hot folders, men kan også tilgås som en CLI-version (Command Line Interface) og styres af andre applikationer. Hvis den automatiserede udskydning skal integreres i en arbejdsgang på højere niveau, kan softwaren også styres direkte fra Enfocus Switch ved hjælp af en konfigurator. 
Takket være det integrerede Adobe Acrobat PDF-bibliotek er Quite Hot Imposing fuldstændig uafhængig af Adobe Acrobat og er derfor velegnet som en ekstremt højtydende og robust serverløsning til automatiseret behandling af mange store filer.
Betjeningen af produktet er meget enkel. Udover at opsætte de overvågede mapper, er hovedopgaven at specificere den ønskede udskydning, efter hvilken indkommende PDF-data skal behandles. Kombinationen af Quite Hot Imposing og Quite Imposing Plus gør det enkelt at oprette en passende udskydning i Acrobat, mens man visuelt kan overvåge hvad der sker og efterfølgende gemme denne udskydning og anvende den til automatisering i Quite Hot Imposing. Integrationen med Enfocus Switch giver muligheder for et fuldt automatiseret workflow fra fil modtagelse til færdig udskydning og print/tryk.

Læs flere detaljer om Quite  Hot Imposing på Quite.com

Kontakt KOMPETENCE

Ring nu på 30649090 og få en snak om mulighederne for at at lave professionelle udskydninger uanset om det er ekspert i udskydning eller bare har et behov for hurtigt og enkelt at opsætte forskellige udskydninger.

Du er også velkommen til at sende en e-mail på info@etkompetence.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.