Kompetence

Automatisk billedoptimering

Intelligent, automatisk billedoptimering

Uanset om du udgiver aviser, magasiner, kataloger eller digitalt indhold, så har du sikkert et behov for at behandle store mængder af billeder hurtigt mens du stadig bevarer en bestemt stil og kvalitet. Det er netop til dette formål, at Pixometry har udviklet sin topprofessionelle, serverbaserede billedoptimering- og workflowløsning. Pixometry kan spare dig for både penge, tid og stress.

 
 

Opnå ensartethed med Pixometry

Det virker måske ulogisk, men automatisk billedbehandling kræver faktisk en individuel tilgang. Når alt kommer til alt, så er den korrektion, som passer til ét billede, ikke nødvendigvis optimal for et andet billede. Pixometrys individuelle billedanalyse undersøger hvert enkelt billede grundigt for forhold som skarphed, lyshed, kontrast, farvebalance og hudtoner blandt meget andet. Denne dybdegående analyse er grundliggende for Pixometrys teknologi til billedoptimering.Dette giver mulighed for med Pixometry at opnå ensartede resultater i høj kvalitet, selvom billederne kommer fra meget forskellige steder og er af varierende kvalitet.

Bevar kontrollen

Bevar kontrollen med alle arbejdsgange med Pixometry Inspector til Photoshop. Inspector giver dig mulighed for at sende kritiske billeder til Adobe Photoshop så du kan sammenligne før og efter side om side og evt. foretage yderligere korrektioner.

Publiser til forskellige medier i én arbejdsgang

Der er ofte behov for at producere billeder til brug på forskellige medier som tryk, websider og mobile platforme. Disse medier stiller som oftest forskellige krav til billederne med det resultat, at man skal lave flere versioner af det samme billede optimeret til forskellige medier; højopløst CMYK til tryk, 72 PPI RGB til websider og forskellige størrelser til varierende mobile enheder. Med Pixometry er det enkelt automatisk at fremstille forskellige versioner i én arbejdsgang.

Integration til workflow

Pixometry har sin egen struktur med overvågede foldere, og kan således integreres med Enfocus Switch og indgå nemt og gnidningsfrit i et større workflow.

Kontakt KOMPETENCE

Ring nu på 30649090 og få en snak om mulighederne for at automatisere optimeringen af dine billeder, eller prøv Pixometry gratis i to uger ved at klikke her

Du er også velkommen til at sende en e-mail på info@etkompetence.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.