Kompetence

Automatiser dine arbejdsgange med Switch

Enfocus Switch

Switch er rygraden i hele dit automatiserede workflow. Switch håndterer ALT fra filmodtagelse, til kvalitetskontrol over samspil med ordrestyring, optimering af filer, kunderespons, aflevering til intern og ekstern produktion og meget, meget mere.

Med sin fuldstændig åbne struktur er det stort set kun din egen fantasi, der sætter grænserne for Switch. Du behøver dog ikke frygte et monster, der helt overtager og vender op og ned på dine eksisterende rutiner. Switch spiller gnidningsløst sammen med det meste af dit eksisterende software og produktionsudstyr. Den får bare det hele til at hænge sammen. 

Lav selv det interessante – og lad Switch om resten!

Hvorfor ikke bruge tiden på de insteressante opgaver og lade intelligent software om at løse de mere trivielle opgaver med ting, der skal gøres igen og igen.

Ved at automatisere de mere trivielle opgaver med Enfocus Switch opnår man ikke alene at kunne bruge sine kræfter på de mere interessante og specielle opgaver – man sikrer sig også at rutineopgaverne udføres helt ensartet HVER gang og at risikoen for menneskelige fejl minimeres.

Der er næsten ingen grænser for, hvilke opgaver, der kan automatiseres ved hjælp af Enfocus Switch og de mange andre applikationer, som den kan arbejde sammen med.

 

Hvorfor vælge Switch?

Brugerbestemt automatisering:
En stor del af de workflows, som er på markedet i dag, bygger på en forhåndsopfattelse af, hvordan din virksomhed skal håndtere forskellige forretningsgange. Sådan er det IKKE med Switch. Switch er en fleksibel, modulær og økonomisk overkommelig løsning, som kan udvides efter behov.

Nem integration med eksisterende systemer:
Med Switch er der fuld mulighed for fortsat at anvende de programmer, som allerede er integreret og fungerer godt i jeres hverdag.
Du integrerer simpelthen bare Adobe InDesign, Enfocus Pitstop Server, Microsoft Word, Adobe Acrobat,  Photoshop, Alwan ColorHUB og mange andre essentielle grafiske værktøjer med dit eksisterende workflow. Disse flows kan eksempelvis skabe PDF-filer, preflighte dokumenter, korrigere farver, hente og sende filer fra og til FTP-servere, printe jobs, modtage og afsende e-mails og meget andet.

Skalerbart system:
Switch passer til enhver virksomhed, stor som lille. Switch vil hurtigt tjene sig selv ind og det kan udvikle sig sammen med din virksomhed, hvilket gør det fremtidssikkert.
Pålidelig selv i krævende produktioner:Switch er designet til at garantere solid og troværdig funktion et ethvert miljø. Det tilpasser sig dine behov gennem en modulær opbygning.

Stor gruppe af brugere over hele verden:Enfocus Switch bruges af tusindvis af brugere verden over og der er således altid hjælp og inspiration at hente gennem det store fællesskab samlet i Enfocus Community.

Kontakt KOMPETENCE

Mulighederne med Switch er nærmest uendelige. Ring nu på 30649090 og få en snak om hvordan Switch kan hjælpe til at optimere din produktion og gøre hverdagen både lettere og mere indbringende.

Du er også velkommen til at sende en e-mail på info@etkompetence.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.