Kompetence

Automatisk modtagelse og kontrol fra WEB-to-Print

Problemet

Web-to-print løsninger er blevet yderst populære. Det er enkelt for kunden at bestille og det er en effektiv måde at kunne modtage ordrer 24-7-365.

Det kræver imidlertid en effektiv og automatisk behandling af ordrer og tilhørende filer ved modtagelsen, hvis det skal blive en profitabel forretning. Uden en effektiv sammenhæng mellem filmodtagelsen og produktionen forøges produktionstiden og indtjeningsmulighederne begrænses.

Løsningen

Switch skaber forbindelsen

  • Med Switch automatiseres produktionsprocessen ved at føre filerne genne kontrol og optimering, så der hurtigt leveres fejlfrie og optimerede filer til produktion.
  • Ved at benytte de oplysninger, kunden afgiver ved bestilling, som metadata kan filerne hurtigt og effektivt kontrolleres i forhold til ordren, optimeres og leveres direkte til den relevante produktionslinie.

Fordelene

  • Hurtig kontrol af nye filer og tjek af specifikationer uden manuel indgriben.
  • Medarbejderne får bedre tid til mere krævende opgaver og til at servicere kunderne.
  • Færre fejl ved at sikre ensartethed gennem standardiserede processer.
  • Hurtigere ordrebehandling ved straks at delegere filer til det rette sted i produktionen.
  • Bedre kommunikation ved at give medarbejdere besked, når filer er klar eller når der er opstået problemer.

Mulighederne er mange

I det viste eksempel modtager Switch PDF og XML-filer fra WEB-to-print løsningen. Metadata fra XML-filen samles op og knyttes til PDF-filen. Det kan f.eks. dreje sig om ordrenummer, størrelsen på det beskårne format, hvilket materiale, der skal printes/trykkes på, antallet af print og meget andet. I Pitstop  kontrolleres filen med variable indstillinger afhængig af informationerne i XML-filen. Det kan f.eks. dreje sig om kontrol af formatet, konvertering af farverne til optimering til det valgte materiale, tjek af billedopløsning, kontrol eller tilføjelse af beskæring og meget andet.

Hvis der findes fejl, som ikke umiddelbart kan rettes, sendes filen til en kontrol, hvor en medarbejder via en browser kan besigtige filen og enten korrigere filen eller rette henvendelse til kunden med besked om problemet.

Hvis filen finde OK kan den sendes direkte videre til en RIP, til et skæreprogram eller f.eks. gennem en automatisk udskydning inden den sendes til RIP’en.

Mulighederne er uendelige og fordelen ved automatisering med Switch er, at det er en meget åben struktur, som giver mulighed for at integrere med alt det eksisterende udstyr og for at tilrette arbejdsgangene til enhver produktion.

Kontakt KOMPETENCE

Ring nu på 30649090 og få en snak om mulighederne for yderligere at automatisere dit workflow fra WEB og helt ud til print.
Du er også velkommen til at sende en e-mail på info@etkompetence.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.