Kompetence

Online proofing

Problemet

Hvad enten du har lavet et nyt job fra bunden eller der blot er sket mindre ændringer af en kundes fil for at optimere den til produktion, er det afgørende vigtigt, at kunden godkender jobbet inden du starter produktionen.

Dette er vigtig for både dig og din kunde. Kommunikation kan være en udfordring og der kan nemt opstå misforståelser. Derfor er det vigtigt, at kunden ser og godkender den endelige version af jobbet inden produktion. Det er naturligvis først og fremmest vigtigt, at der leveres et produkt, der svarer til kundens forventinger, men det kan også være gavnligt at man efterføgende kan dokumentere, at der er produceret i forhold til dét, som kunden har godkendt.

Løsningen

Switch skaber forbindelsen

 • Switch arbejder her direkte sammen med PitStop server i et integreret workflow:

  • Indkommende PDF-filer bliver automatisk kontrolleret og filer som godkendes sendes videre til online proofing gennem PDF Review Module.
  • Hvis filen ikke bliver godkendt, gives der besked til en operatør, som via en browser får mulighed for at se filen og foretage eventuelle ændringer og rettelser, inden filen sendes videre til produktion.
  • Filer som godkendes og har klaret kvalitetskontrollen, sendes direkte videre til produktion uden at en operator behøver at bruge tid på filen.

Fordelene

 • Kunden får avancerede muligheder for at gennemse og godkende sine filer via et link i en browser.
 • Der er kun behov for manuel håndtering, når det tilfører en værdi.
 • Den rigtige medarbejder får automatisk besked, hvis der er brug for manuel håndtering.
 • Det er enkelt og overskueligt at tilgå filer, som kræver tilretning uden at filerne fjernes fra det egentlige produktionsflow

Mulighederne er mange

I det viste eksempel benytter man sig af den direkte integration mellem Switch og PitStop Server. Alt håndteres fra Switch og man behøver slet ikke at åbne PitStop Server.
Med PDF Review Module sendes der automatisk et link via e-mail. Med dette link kan modtageren åbne, gennemse og godkende filen uden andre værktøjer end en web-browser.
I checkpointet afventer filen indgriben fra en medarbejder, der har mulighed for f.eks. at åbne filen i Acrobat og foretage rettelser med PitStop Pro, inden den tilrettede fil automatisk sendes videre i det eksisterende workflow.

Kontakt KOMPETENCE

Ring nu på 30649090 og få en snak om mulighederne for yderligere at automatisere dit workflow fra filmodtagelse til færdig godkendt produktionsfil.

Du er også velkommen til at sende en e-mail på info@etkompetence.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.