Kompetence

Kontrol, optimering og tilretning af PDF'er

PitStop Pro

Din schweitzer-kniv til PDF preflight & redigering.

Som professionel i den grafiske produktion ved du, at PDF-filer kan være besværlige at arbejde med. Den fil, som kunden mener er en produktionsfil, er ofte langt fra dét, som passer til jeres produktion. Der mangler beskæring, farverne er ikke optimeret til produktionsmetoden, hvide elementer laver ikke udsparring, billederne er i for lav opløsning, fonte mangler og så videre – listen er uendelig lang…

PitStop Pro er en plug-in til Adobe Acrobat, der tilbyder både at kontrollere for og løse disse problemer. Herefter vil redigering af PDF-filer være en leg!

 

PitStop Server

Manuelle redigeringsværktøjer som PitStop Pro er utroligt effektive til at korrigere problemer med PDF-filer i sidste øjeblik og gøre dem egnede til produktion.

PitStop Server kan gøre noget tilsvarende men bare automatiseret ved hjælp af overvågede mapper, som gør det muligt at automatisere inspektion og korrektion af PDF-filer.

Det er nemt at forestille sig, hvordan forhåndskontrol kan automatiseres ved hjælp PitStop Server , men mulighederne er langt større .

  • Rette ofte forekommende problemer i PDF-filer
  • Justering af farverne i PDF-filer til en bestemt outputenhed
  • Tilføje stempler, vandmærker eller baggrundsskabeloner
  • Tilføje beskæring
  • Outline tekst
  • med meget mere…

PitStop Server er bygget på Enfocus preflight-motor til at kontrollere alle aspekter af dine PDF-filer og opdage manglende eller korrupte skrifttyper, forkerte farver, objekter uden beskæring og meget mere …

Det understøtter standarder som PDF/X, Ghent PDF Workgroup specifikationer og ​​profiler, der er oprettet af brugergrupper, forlag eller trykkerier.

Du kan generere en fuld preflight rapport, der viser alle problemer fundet i dine filer. PitStop Server understøtter de samme brugervenlige preflight-rapporter som PitStop Pro , men giver også mulighed for at generere omfattende XML rapporter.

PitStop Server i større automatiserede workflows

PitStop Server passer perfekt ind i Enfocus Switch og kan lave preflight og auto-korrektion af PDF-filer i et automatiseret workflow. Faktisk passer de så godt sammen, at PitStop Server i 2023 ikke længere vil være et selvstændigt produkt, men et modul i Enfocus Switch. Allerede nu følger der en Switch Core Engine med enhver PitStop Server.

Hent automatisk PDF-filer fra FTP-servere eller modtag dem via e- mail. Preflight dem og underret dine kunder automatisk om de problematiske filer. Kombiner PitStop Servers evner med andre centrale værktøjer til at skabe PDF-filer, lave farvestyring og trykfarveoptimering, billedoptimering, proofing, udskydning og meget mere.

Kontakt KOMPETENCE

Ring nu på 30649090 og få en snak om mulighederne for at automatisere kontrol og tilretning af dine PDF-filer helt automatisk og optimere din produktion maksimalt.

Du er også velkommen til at sende en e-mail på info@etkompetence.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.